top of page

Fri, 22 Apr

|

Antwerpen

Opleiding/Immersie: Yoga & Traditionele Chinese Geneeskunde in het dagelijkse leven

Hoe kan kennis vanuit de yoga en de traditionele Chinese geneeskunde jouw energiepeil beïnvloeden? *deze opleiding vindt in het Nederlands plaats*

Registration is closed
See other events
Opleiding/Immersie: Yoga & Traditionele Chinese Geneeskunde in het dagelijkse leven
Opleiding/Immersie: Yoga & Traditionele Chinese Geneeskunde in het dagelijkse leven

Time & Location

22 Apr 2022, 13:00 – 16:00 CEST

Antwerpen, Happaertstraat 26, 2000 Antwerpen, Belgium

About the Event

*deze opleiding vindt in het Nederlands plaats*

Welke signalen geeft jouw lichaam en hoe herken je ze weer? Hoe beïnvloeden emoties jouw gedrag?  Hoe zorg je zelf voor jouw energiepeil? 

Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van de Oosterse geneeskunde, iedereen die worstelt met zijn/haar energieniveau en die meer wil te weten over het eigen lichaam en de werking ervan. Geen voorkennis vereist.

Wat?

In 5 sessies van telkens 3 uur neemt Tine, Yin yogadocent, persoonlijkheidscoach en Traditional Chinese Medicine (TCM) therapeut, jou mee op een reis langs de 5 elementen en de beginselen van de Chinese traditionele geneeskunde. Elke sessie heeft een theoretisch luik dat ingaat op de 5 elementen & seizoenen, lichaamssignalen, veerkracht, de hoofdorganen, etc. Hierbij wordt duidelijk de link gelegd naar onze dagelijkse levensstijl. Vervolgens wordt in elke sessie de theorie omgezet in de praktijk door middel van een uitgebreide (Yin) Yoga sessie, myofascial release technieken en accupunctuurpunten. Op die manier krijg je, naast nieuwe kennis, ook praktische handvaten aangereikt, die je meteen kan inzetten in je dagdagelijkse leven. Van deze 2 luiken krijg je een handige handout mee waarmee je thuis verder aan de slag kan.

Wie is Tine?

Na haar opleiding als persoonlijkheidscoach voelde Tine heel erg dat het inspireren en bijstaan van mensen aan haar besteed was. Enkel niet zozeer in de vorm van gesprekscoach, maar wel als lichaamscoach. Na afronding van haar 200u yin yoga opleiding verdiepte ze zichzelf in de studies van de Traditionele Chinese geneeskunde. Al deze elementen combineert ze in mijn dagelijkse werk als TCM yogatherapeut.

“Nog elke dag word ik verrast door de inzichten die TCM mij geschonken heeft; niet alleen helpt de Oosterse geneeskunde me om anderen beter te begrijpen, maar ook om mezelf te begrijpen in mijn gewoontes, acties en denkpatronen”

Praktisch

WANNEER Vrijdag 22/4, 29/4, 6/5, 13/5 & zaterdag 14/5 telkens van 13-16u.

WAAR  Atelier Du Mon, Happaertstraat 26, 2000 Antwerpen.

PRIJS € 350 (incl lessen, handout en water en thee)

Tickets

  • Yoga & TCM Opleiding

    €350.00

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page